23.12.10

Gas Natural Fenosa Felipe González...*


Es refereix a la vivenda de Felipe González a Tanger.
Gas Natural Fenosa va anunciar ahir el nomenament de Felipe González com conseller independent, una decisió que l’empresa va argumentar pel prestigi internacional de l’expresident de Govern, en particular a Llatinoamèrica i en l’arc mediterrani, dues àrees estratègiques per al grup. La retribució base d’un conseller independent és de 126.500 euros a l’any (...).
(...) El seu nomenament es produeix en uns moments en que Gas necessita reforços polítics i connexions exteriors per intentar desbloquejar el litigi amb Algèria.
En l’actualitat, González és president del Grup de Reflexió sobre el futur d’Europa, anomenat Comitè de Savis, que ha d’estudiar i proposar respostes als reptes als quals la Unió ha de fer front en l’horitzò dels anys 2020-2030. També és membre d’honor del Capítol Espanyol del Club de Roma, del Comitè Europeu d’Orientació Nostra Europa, del Consell Internacional del Centre Peres per la Pau i del Consell InterAcción.
Vivenda de FG a Tanger.
(...) Després de la seva incorporació, el consell de Gas Natural queda format per quatre consellers en representació de Critèria CaixaCorp, altres quatre de Repsol,, un per Catalunya Caixa, sis consellers independents i dos consellers executius. Al menys durant un temps, González coincidirà amb el que va ser el seu vicepresident Narcís Serra, el qual ocupa el lloc en nom de Catalunya Caixa, entitat que presidia fins el mes passat.
Dolors Álvarez, Felipe González, nuevo consejero de Gas Natural, La Vanguardia 18-12-2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada