6.11.11

Biocombustibles a Andalusia

La comunitat andalusa compta amb un total 176 punts de subministrament de biocombustibles i altres combustibles nets, el que encara significa el 11,4 per cent del total d'estacions de servei situades a Andalusia (...).
La província de Sevilla se situa al capdavant en nombre de punts de subministrament de biocombustible a Andalusia, amb 42 (...).
Així mateix, les dades de la Corporació de Reserves Estratègiques de Productes Petrolífers (Cores), (...) mostren una tendència a la baixa de l'ús de productes petrolífers, ja que el consum de gasolines i gasoils a Andalusia en el primer semestre ha patit un descens del 6,5 per cent (...).
En aquest sentit, el consum de gasolines ha caigut fins al juny un 7,9 per cent a Andalusia, fins als 394 kt, mentre que els gasoils van comptar amb un descens inferior, amb un -6,2 per cent i 1.711 kt.
A nivell nacional, s'ha consumit en el primer semestre un total de 13.720 kt de combustible per a automoció, el que suposa un 3,9 per cent menys que en el mateix període del passat any.
Europa Press, Andalucía cuenta con 176 puntos de suministro de biocombustibles, un 11,4% de las estaciones andaluzas, La Vanguadia 6-11-2011.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada