9.10.11

Empreses


Acciona Energía ha posat en servei el parc eòlic de Peña Nabina, situat a Ferreruela (Zamora) i que té 20 MW de potència. D'aquesta manera, la companyia supera ja els 200 parcs instal·lats a Espanya, que sumen 5.976 MW i representen el 28% de la potència eòlica del país.
Efe, Acciona instal·la 20 MW eòlics a Zamora, La Vanguardia 5-10-2011.

Quatres associacions del sector fotovoltaic s'han unit en la nova Unió Espanyola Fotovoltaica (Unef) amb la intenció d'unificar missatges i guanyar força. A Unef s'han unit: l'Associació Empresarial Fotovoltaica, l'Associació Nacional de Productors d'Energies Renovables, la secció fotovoltaica de l'Associació de Productors d'Energies renovables i l'Associació de la Indústria Fotovoltaica.
Efe, Les fotovoltaiques s'uneixen, La Vanguardia 5-10-2011.


Endesa gas instal·larà quatre gasoductes a Andratx, Alcúdia, Felanitx i Llucmajor (Mallorca) fins el 2014, i pretén portar, en un futur, aquesta font d'energia des de Mallorca fins a Menorca i d'Eivissa a Formentera. La construcció de les noves infraestructures tindran un cost total de 80 milions i d'uns 150 quilòmetres de longitud (...). El vicepresident econòmics de les Balears (...) ha mostrat el seu suport total al projecte.
Efe, Endesa instal·larà 4 gasoductes a Mallorca, La Vanguardia 4-10-2011.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada