1.2.11

Deslocalització eòlica al Regne Unit


Gamesa ha anunciat aquesta setmana, nou mesos després que Iberdrola Renovables establís la seva adreça de negoci offshore per a tothom a Escòcia, la seva intenció d'instal·lar el seu centre tecnològic d'energia eòlica marina a la ciutat escocesa de Glasgow com a part de la seva estratègia de convertir Regne Unit en el seu centre mundial de desenvolupament d'aquesta tecnologia. L'execució d'aquest projecte, que suposa una inversió de 50 milions d'euros i la creació de 130 llocs de treball a la ciutat i està condicionada a un acord final sobre el finançament.
Així mateix, Gamesa situarà a Londres la seu central mundial del seu negoci eòlic marí, des d'on es desenvoluparien les activitats de vendes, projectes, finances i administració. (...)
L'estratègia de Gamesa a Regne Unit inclou també, segons la companyia, "la construcció d'un centre de producció de pales, la ubicació continua en anàlisi, i el desenvolupament d'operacions logístiques portuàries des de diferents ports, al voltant dels quals situarà també els seus serveis d'operació i manteniment d'aerogeneradors ".
C.G., Gamesa se acerca a Iberdrola también en Escocia, El País 23-01-2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada