30.1.12

Empreses


EDP (i HC Energía) a mans xineses
El perfil de l'empresa (...) va agradar a "Three Gorges" pel seu "how-know", especialment en el sector de les renovables, (...).
A més de controlar HC Energia*, EDP té a Espanya la seu de la seva filial EDP Renovables i el 2009 va comprar a Gas Natural per més de 300 milions d'euros la distribució de gas a baixa pressió i la seva comercialització a Cantàbria i Múrcia, així com en alta pressió al País Basc, Astúries i Cantàbria.
Pel que fa als projectes futurs (...) la companyia està "molt involucrada" a Espanya, país que representa, amb 2.109 MW de potència instal·lats, el segon mercat eòlic de la filial, només per darrere dels Estats Units.
En aquest sentit, la consellera delegada d'EDP Renováveis​​ (...), ha assegurat que la companyia està interessada a invertir a Galícia, Astúries, Cantàbria, Múrcia, Andalusia i Catalunya, i ha afegit que el grup energètic es mostrarà "satisfet" si aquestes comunitats autònomes concedeixen a la companyia més de 150 MW de potència per a projectes eòlics.
Energíadiario.com

*HC Energia està integrada per Hidroeléctrica del Cantábrico S.A., Hidrocantábrico Distribución Eléctrica S.A.U. i Hidrocantábrico Energía S.A.U

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada