11.9.11

Centre comercial amb plaques FV

El grup Bon Preu cobrirà de plaques fotovoltaiques el centre comercial de Malla, de 10.000 m2 de superfície (…). La inversió, d’un milió d’euros, permetrà produir 730.000 kWh a l’any: reflecteix el compromís mediambiental del grup ja que només serà rendible a llarg termini.
Redacció, Plaques fotovoltaiques al centre de Malla, La Vanguardia 3-09-2011.
 

Aquesta instal·lació constarà d’un camp de panells solars fotovoltaics, format per mòduls d’alt rendiment. En principi es preveu comptar amb una potència de 530 KWp.
A banda de les plaques solars que el Grup Bon Preu té instal·lades en el magatzem de Balenyà, també n’hi ha en els supermercats de Piera, Valls, Hostalric, Maçanet de la Selva, Llagostera i Santa Coloma de Farners. En conjunt, fins a dia d’avui hi ha instal·lats uns 1000 kw.
Tota l’energia produïda s’aboca a la xarxa distribuïdora de la companyia elèctrica i aquesta en paga els preus establers de mercat.
L’Esclat de Malla s’ha convertit enguany en el primer supermercat de l’estat amb certificació energètica A, que concedeix la Generalitat de Catalunya. Totes les instal·lacions estan pensades per reduir el consum energètic al màxim amb un sistema de gestió que els regula de forma eficient.
Font: Vilaweb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada