7.10.15

El cotxe elèctric enlloc del dièsel comença a ser una realitat*(...) Elon Musk, president de Tesla afirma que "els motors tradicionals estan acabats".
(...) Tesla va presentar ahir el model X, un tot-terreny urbà que, segons el parer de Musk, demostra que "qualsevol tipus d'automòbil pot ser elèctric". (...) el model X (...) amb una bateria de 90 kWh proporciona una autonomia d'entre 400 i 423 quilòmetres. La velocitat màxima és de 250 quilòmetres per hora.
(...) les accions de Tesla s'han elevat fins a vorejar els màxims històrics. (...) Tesla, amb només dos models en la seva gamma i enfocada només al nínxol del luxe, val ja 28.600 milions.
No només Tesla apareix com una de les beneficiàries d'aquesta megacrisi del dièsel, un combustible que té efectes cancerígens com va denunciar l'Organització Mundial de la Salut el 2012. Intentaran treure'n profit totes les companyies que fa anys que van fer una aposta decidida pel cotxe elèctric, com Toyota o Renault-Nissa. I també Apple i Google, que estan a punt de fer els seus propis llançaments.
D. Álvarez, Tesla aprofita la crisi per donar la gran empenta al cotxe elèctric, La Vanguardia 1-10-2015.

 Imatge relacionada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada